Nowy!Spróbuj naszej nowej czekolady Calbena!

Czekolada Calbena - Extra Gorąca 500g

Share :

Luksusowa ekstra gorąca czekolada Calbena Chocolatier

 

Waga: 0,5 kg

 


(Dane na 100 gramów):

Min. zawartość kakao: 70%

Kalorie: 2434 kJ / 581 kcal

Tłuszcze: 42 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g

Węglowodany: 45 g, w tym cukry: 29 g

Białko: 7,4 g

Błonnik: 9,5 g

Sól: 0,01 g

54,00 zł
Na magazynie
SKU
CALBENA_EXTRADARK_500G
+19,00 zł Wysyłka
Kliknij żeby powiększyć

Luksusowa ekstra gorąca czekolada Calbena Chocolatier

 

Calbena to luksusowa czekolada premium wytwarzana w Kolumbii, której pozyskiwanie odbywa się w sposób etyczny. Produkcja ramię w ramię z lokalnymi plantatorami kakao zapewnia wysoki poziom od wstępnego procesu przetwarzania po samą produkcję czekolady, która bezwarunkowo konkuruje jakością z europejskimi producentami. Takie podejście nie tylko przynosi korzyści naszym partnerom, ale także zapewnia bardziej przyjazną cenę za tę samą jakość.

Nasza czekolada jest owocem bujnych plantacji kakao w Kolumbii. Jest wytwarzany na świeżo z ręcznie zbieranych ziaren kakaowych ze względu na wyjątkową jakość i wyjątkowe właściwości smakowe.

 

Produkt

Calbena dodatkowy ciemna czekolada

Nazwa gatunku

Calbena Extra Dark 500g

Rodzaj opakowania

Pudełko papierowe, folia PP

Napis na okładce

Calbena Chocolatier

Kompozycja

miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, ekstrakt waniliowy. Zawartość suchej masy kakaowej co najmniej 70%. Może zawierać soję, mleko, orzechy.

 

Fakty żywieniowe

Wartości odżywcze na 100g produktu:

 

 

 

 

Energie

581,9

kcal

Energie

2434,7

kJ

Tłuszcze

42,1

g

w tym nasycone kwasy tłuszczowe

25,3

g

Węglowodany

                   44,6

g

z których cukrów

29,4

g

Błonnik pokarmowy

9,5

g

Białka

7,4

g

Sól

<0,01

g

 

 

 

 

Wymagania mikrobiologiczne

Produkt spełnia wymagania Rozporządzenia Komisji (WE) nr. 2073/2005 w sprawie kryteriów mikrobiologicznych żywności oraz Rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych Republiki Słowackiej i Ministerstwa Zdrowia Republiki Słowackiej z dnia 6 lutego 2006 nr 06267/2006-SL, Załącznik 9, 24 z późniejszymi zmianami

Najlepiej przed:

przy właściwym przechowywaniu 12 miesięcy od daty produkcji

Składowanie

Pakowane w zalecanej temperaturze 18-23 stopni. C, z dala od światła słonecznego i mrozu.

Podręcznikávod na použitie

Stosować do bezpośredniego spożycia lub dalszego przetwarzania.

Kolor i tekstura

Kolor: ciemny brąz

Konsystencja, konsystencja: solidna

Informacja dla konsumenta

Stosować do bezpośredniego spożycia lub dalszego przetwarzania.

Zawiera alergeny

*może zawierać

 

*soja, mleko, orzechy

Zawiera alergeny (według liczby)

 

 

 

 

Napisz własną recenzję
Produkt do przegląduCzekolada Calbena - Extra Gorąca 500g
Twoja ocena
Co to jest? Sprawdź to, aby uzyskać dostęp do spersonalizowanych wynik i sugestie na podstawie własnej historii wyszukiwania.
Co to jest? Sprawdź, aby zgodzic się na przekazywanie przez stronę trzecią.
© 2010 – 2023 Beneo, s.r.o.