Nowy!Spróbuj naszej nowej czekolady Calbena!

Czekolada Calbena - Mleczna 500g

Share :

Luksusowa czekolada mleczna Calbena Chocolatier

 

Waga: 0,5 kg

 


(Dane na 100 gramów):

Min. zawartość kakao: 35%

Kalorie: 2308 kJ / 552 kcal

Tłuszcze: 37 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g

Węglowodany: 53 g, w tym cukry: 50 g

Białko: 7,4 g

Błonnik: 1,7 g

Sól: 0,21 g

49,60 zł
Na magazynie
SKU
CALBENA_MILK_500G
+19,00 zł Wysyłka
Kliknij żeby powiększyć

Luksusowa czekolada mleczna Calbena Chocolatier

 

Calbena to luksusowa czekolada premium wytwarzana w Kolumbii, której pozyskiwanie odbywa się w sposób etyczny. Produkcja ramię w ramię z lokalnymi plantatorami kakao zapewnia wysoki poziom od wstępnego procesu przetwarzania po samą produkcję czekolady, która bezwarunkowo konkuruje jakością z europejskimi producentami. Takie podejście nie tylko przynosi korzyści naszym partnerom, ale także zapewnia bardziej przyjazną cenę za tę samą jakość.

Nasza czekolada jest owocem bujnych plantacji kakao w Kolumbii. Jest wytwarzany na świeżo z ręcznie zbieranych ziaren kakaowych ze względu na wyjątkową jakość i wyjątkowe właściwości smakowe.

 

Produkt

Calbena mleczna gastronomiczna

Nazwa gatunku

Calbena Milk 500g

Rodzaj opakowania

Pudełko papierowe, folia PP

Napis na okładce

Calbena Chocolatier

Kompozycja

Cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, emulgator – lecytyna słonecznikowa, ekstrakt waniliowy. Zawartość suchej masy kakaowej wynosi co najmniej 35%. Może zawierać orzechy i soję.

 

Fakty żywieniowe

Wartości odżywcze na 100g produktu:

 

 

 

 

Energia

563,4

kcal

Energia

2357,3

kJ

Tłuszcze

37,2

g

w tym nasycone kwasy tłuszczowe

22,2

g

Węglowodany

                   52,5

g

z których cukrów

49,7

g

Błonnik pokarmowy

1,7

g

Białka

7,4

g

Sól

0,2

g

 

 

 

 

Wymagania mikrobiologiczne

Produkt spełnia wymagania Rozporządzenia Komisji (WE) nr. 2073/2005 w sprawie kryteriów mikrobiologicznych żywności oraz Rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych Republiki Słowackiej i Ministerstwa Zdrowia Republiki Słowackiej z dnia 6 lutego 2006 nr 06267/2006-SL, Załącznik 9, 24 z późniejszymi zmianami

Najlepiej przed:

przy właściwym przechowywaniu 12 miesięcy od daty produkcji

Składowanie

Pakowane w zalecanej temperaturze 18-23 stopni. C, z dala od światła słonecznego i mrozu.

Podręcznik

Stosować do bezpośredniego spożycia lub dalszego przetwarzania.

Kolor i tekstura

Kolor: jasnobrązowy

Konsystencja, konsystencja: solidna

Informacja dla konsumenta

przeznaczone do dalszego przetwarzania

Zawiera alergeny

*może zawierać

mleko

*soja, orzechy

Zawiera alergeny (według liczby)

7

 

Napisz własną recenzję
Produkt do przegląduCzekolada Calbena - Mleczna 500g
Twoja ocena
Co to jest? Sprawdź to, aby uzyskać dostęp do spersonalizowanych wynik i sugestie na podstawie własnej historii wyszukiwania.
Co to jest? Sprawdź, aby zgodzic się na przekazywanie przez stronę trzecią.
© 2010 – 2023 Beneo, s.r.o.